Näyttelyn ohjelma

Näyttelyn ohjelma

Ilmoittaudu ekskursiolle

YT23 ekskursiot tiistaina 9.5.2023 klo 18

Yhdyskuntatekniikka ja Jyväskylän kaupunki järjestävät tiistaina 9.5.2023 klo 18 alkaen kaksi opastettua tutustumisajelua Jyväskylässä ja sen ympäristössä. Kiertoajeluilla tutustutaan kaupunkisuunnittelun ja infrarakentamisen kohteisiin. Osallistujat saavat käyttöönsä sähköisen aineiston, jonka avulla voi tutustua kiertoajelun kohteiden taustoihin.

Teknisempi kiertoajelu: Reitti kulkee Jyväskylän keskustan lisäksi kaupungin pohjois- ja länsipuolella ja sen varrella tutustutaan erityyppisten infrakohteiden lisäksi  joihinkin kaupunkisuunnittelun ja aluerakentamisen kohteisiin. Kesto on noin 1 tunti.

Arkkitehtuuripainotteinen kiertoajelu: Reitti kulkee Jyväskylän keskustan lisäksi kaupungin itä- ja eteläpuolella. Matkan varrella tutustutaan erilaisiin kaupunkirakentamisen kohteisiin ja nähdään mm. palkittua puurakentamista. Myös tällä reitillä on mukana infrakohteita. Kesto on noin 1,5 tuntia.

Molemmat ekskursiot lähtevät Lutakonaukiolta, hotelli Paviljongin edustalta ja palaavat samaan paikkaan. 

Kiertoajelusta peritään 15 € osallistumismaksu, joka laskutetaan ennakkoon ja tulee olla maksettuna linja-autoon noustessa.
 

Näytteilleasettajien tietoiskuhaastattelut 

Toimittaja Mikko Maasola haastattelee näytteilleasettajia B2-hallin tietoiskuladossa kumpanakin näyttelypäivänä. Tietoiskuladon ohjelma.

 

YT23 parhaat osastot

YT-näyttelyn parhaiden osastojen palkitseminen on perinne, joka jatkuu myös YT23-näyttelyssä. Parhaat osastot palkitaan keskiviikkoiltana klo 19 B2-hallin Tietoiskuladossa. 

YT21-näyttelyn parhaat osastot

Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyn parhaiksi osastoiksi valittiin seuraavat:

Palkittujen nimeä klikkaamalla näet kuvan osastosta; lue Paras osasto raadin perustelut.