Varaustilanne ja hinnat

Varaustilanne ja hinnat

Näyttelyosastot ja seminaaritilat

Mukaan ilmoittautuneet näytteilleasettajat 

 

Rekisteröintimaksu ja paikanvuokrat 

Rekisteröintimaksu on 500 € + alv. Rekisteröintimaksu peritään varsinaisen näytteilleasettajan lisäksi jokaiselta sivunäytteilleasettajalta. 

Paikanvuokrat ovat:

  • Sisätila: 115 €/m2 + alv. Kulmapaikkakorotus 10 % pinta-alaltaan 70 m2 ja sitä pienemmiltä osastoilta. Sisäpaikan koko on vähintään 6 m2, poikkeuksena erikoishinnoitellut paikat.
  • Ulkotila: 50 €/m2 + alv. Ulkopaikan koko vähintään 25 m2. Sisänäytteilleasettajat voivat lunastaa ulkoa kylmäpaikan hintaan 30 €/m2 + alv. Tällaisen paikan minimikoko on 1 m2. 

Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassa oleva arvonlisävero.

Maksuehto

Laskujen maksuaika on 14 pv netto laskun päiväyksestä, 12.4.2023 lähtien 7 pv netto laskun päiväyksestä. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Pidemmistä maksuehdoista tulee sopia erikseen näytteilleasettajaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjä voi periä laskutuslisänä 20 € + alv / lasku tapauksissa, joissa paikkavarausta muutetaan toistuvasti. 

Valmisosastot

Saatavilla tulee olemaan pinta-alaltaan 6, 8 ja 9 m2 kokoisia kalustamattomia valmisosastoja. Niitä on kaikissa halleissa. Valmisosaston hintaan sisältyy rekisteröintimaksu, osastopaikan vuokra, osaston rakenteet ja sähköliittymä. Tutustu valmisosastoihin.

B2-hallin T&K -pienosastot

B2-halliin on varattu oma alue kehitys- ja tutkimushankkeita, oppilaitoksia ja mikroyrityksiä varten. Osastot ovat pinta-alaltaan 4 m2. Osaston voi varata kokonaishintaan, johon sisältyy rekisteröintimaksu, paikkavuokra ja pienosasto. Tutustu pienosastoihin.