Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikkö havahtuu keväiseen ropinaan

Pääsiäisen päätti lumimyräkkä. Auringon myötä ikkunapelti ropisee iloisesti, kun lumi sulaa katolla. Toivonpa, että tämä ”uusintakevät” tuo mukanaan uutisia ja päivämääriä, jotka kertovat meille, millä aikataululla alamme edetä koronan jälkeiseen aikaan! 

Ensi syksyn Yhdyskuntatekniikka-näyttelyn järjestelyjä on jatkettu kevättalven rauhallisina viikkoina, erityisesti ohjelman osalta. Uutuustuotekilpailuun voi jo varata tuotteelleen tai palvelulleen paikan, tietoiskuaikoja on vielä vapaana. Yhdessä Turun kaupungin kanssa on suunniteltu Infra-alan monet osaajat -kilpailun tehtäviä ja järjestelyjä. 

Kevään myötä näyttelyyn on ilmoittautunut uusia näytteilleasettajia. Markkinointi on odotellut kaivattuja tietoja rokotusaikatauluista ja sulku- ym. toimenpiteiden tehoamisesta. 

Kuten aiemmin olen kertonut, seuraamme tarkasti tapahtuma-alan käynnistymistä ja keräämme hyviä ratkaisuja, joiden avulla tapahtumat voidaan turvallisesti toteuttaa.

Jo kevättalvella 2020 näyttelytoimikunta päätti, että YT21-näyttelyn teemana on vastuullisuus. Näitäkin suunnitelmia on viety eteenpäin. Toivottavasti voin jo seuraavassa blogissani kertoa niistä lisää.

Ennen turvallisia ja vilkkaita Yhdyskuntatekniikka-näyttelyn 40-vuotissyntymäpäiviä meillä kaikilla on edessä puuhakas kevät ja kesä. Keväisen ropinan myötä toivotan kaikille valoisaa mieltä ja lintujen laulua!
 

Aiemmat blogit:

Näyttely siirretään, näyttelypäällikkö hengähtää – ja valmistelut jatkuvat - julkaistu 22.1.2021

Näyttelypäällikkö tähyää kohti valoisampaa aikaa - julkaistu 5.1.2021

Näyttelypäällikkö tiirailee tonttuja - julkaistu 1.12.2020

Näyttelypäällikkö on kyllästynyt koronaan - julkaistu 30.10.2020

Näyttelypäällikkö iloitsee paikkamyynnin vilkkaudesta - julkaistu 22.9.2020

Näyttelypäällikkö opettelee sietämään epävarmuutta - julkaistu 6.8.2020

Näyttelypäällikön koronakevät - julkaistu 15.6.2020