Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikön blogi

Näyttely siirretään, näyttelypäällikkö hengähtää – ja valmistelut jatkuvat

Yhdyskuntatekniikka-näyttelyn näyttelytoimikunta päätti tänään, 22.1., että näyttely siirretään ensi syksyyn. Uusi ajankohta on 13.-14.10.2021, paikkana Turun Messukeskus. Näytteilleasettajille on lähetetty sähköpostitse tarkempia tietoja ja ohjeita.

Vaikka tehty päätös vaatii kaikilta toimenpiteitä, on se hyvä: haluamme näyttelyn olevan vilkas, näytteilleasettajien ja asiakkaiden kohtaavan - turvallisesti. Näin voimme sen mahdollistaa.

Muutama viimeisin viikko ovat olleet stressaavia. Korona-uutisointia on tullut seurattua hyvin tarkasti, yhteydenpito eri toimijoihin on ollut vilkasta ja erilaisia vaihtoehtoja käytännön järjestelyihin on suunniteltu. Mieliala on vaihdellut toiveikkaasta turhautuneeseen, päivän uutisten mukaan.

Näyttelyn järjestäminen toukokuussa olisi vaatinut monien turvallisuutta parantavien ja samalla toimintaa rajoittavien ohjeiden käyttöönottoa. Epävarmuus näyttelyvieraiden pääsemisestä Turkuun oli suuri.

Päätös näyttelyn siirtämisestä ei ollut helppo. Tulevalle syksylle on siirretty paljon tilaisuuksia viime vuodelta. Päällekkäisiä tapahtumia tulee olemaan. Yhteydenpidolla muihin tapahtumajärjestäjiin pyrimme minimoimaan päällekkäisistä tilaisuuksista aiheutuvia haittoja.

Näyttelypäällikkö nukkuu ensi yönä syvät unet, eikä herätyskello soi aamulla! Hengähdyksen jälkeen, ensi viikolla jatkuvat tapahtuman järjestelyt. Jo moneen kertaan lupaamiani, turvallisia ja vilkkaita Yhdyskuntatekniikka-näyttelyn 40-vuotissyntymäpäiviä juhlitaan lokakuussa Turussa.

Valoisia talvipäiviä!

 

Aiemmat blogit:

Näyttelypäällikkö tähyää kohti valoisampaa aikaa - julkaistu 5.1.2021

Näyttelypäällikkö tiirailee tonttuja - julkaistu 1.12.2020

Näyttelypäällikkö on kyllästynyt koronaan - julkaistu 30.10.2020

Näyttelypäällikkö iloitsee paikkamyynnin vilkkaudesta - julkaistu 22.9.2020

Näyttelypäällikkö opettelee sietämään epävarmuutta - julkaistu 6.8.2020

Näyttelypäällikön koronakevät - julkaistu 15.6.2020