Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikkö on kyllästynyt koronaan

Vielä lokakuun lopullakin puissa on keltaisia lehtiä. Niiden ilahduttamana suuntaan katseen koronan toisen aallon ja alkavan pimeän vuodenajan ylitse. Yhdyskuntatekniikka-näyttelyn valmistelu jatkuu. 

Näyttelyn järjestäjät arvailevat ensi kevään tilannetta, luovat erilaisia skenaarioita ja valmistelevat erilaisia toimenpiteitä Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyn tarpeisiin. Suunnittelun ja ennakoinnin kautta meillä tulee olemaan ns. toimenpidekori, josta voidaan ottaa käyttöön toukokuussa 2021 vallitsevan tilanteen edellyttämiä toimenpiteitä ja ratkaisuja turvallisen Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyn toteuttamiseksi. 

Työlistalla on myös aktiivinen vakoilu. Keräämme kokemuksia ennen Yhdyskuntatekniikkaa järjestettävistä näyttely-, seminaari- ja messutapahtumista, opimme niiden onnistuneista ratkaisuista ja kehitämme Yhdyskuntatekniikan versiot niistä.

Korona-tilanne kyllästyttää ja luo epävarmuutta. Juuri siksi, ettemme tiedä miten tilanne kehittyy, meidän on jatkettava aktiivisesti toimintaamme, tehden se tarvittavin, uusin reunaehdoin.

Yhdyskuntatekniikan järjestäjien tavoite ei ole muuttunut: toukokuussa Turussa tullaan järjestämään vilkas, eteenpäin katsova Yhdyskuntatekniikka-näyttely, kasvotusten, vastuullisesti ja turvallisesti.

Lopuksi muistutus: iltojen hämärtyessä, kun jouluun on alle kaksi kuukautta, on osa tontuista lähtenyt jo liikkeelle. Kannattaa olla kiltisti!
 

Aiemmat blogit:

Näyttelypäällikkö iloitsee paikkamyynnin vilkkaudesta - julkaistu 22.9.2020

Näyttelypäällikkö opettelee sietämään epävarmuutta - julkaistu 6.8.2020

Näyttelypäällikön koronakevät - julkaistu 15.6.2020