Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikkö tähyää kohti valoisampaa aikaa

Tätä kirjoittaessani päivä on pidentynyt talvipäivänseisauksesta 21 minuuttia 51 sekuntia. Lumipeite tekee pilvisistäkin päivistä valoisampia kuin ne olivat ennen joulua. Koronaa vastaan käydään rokottein ja rajoituksin. Uutisia hallitsee kuitenkin toiveikkuus. 

Yhdyskuntatekniikka-näyttelyn järjestelyt vilkastuvat entisestään kohti kevättä. Näyttelyn yhteydessä järjestettävien seminaarien ohjelmat julkaistaan 18.1.2021, näyttelyn ohjelmasta kerrotaan tammikuun kuluessa ja YT21 uutuustuote -kilpailun ilmoittautuminen alkaa. Me järjestäjät teemme tuplasuunnitelmia, jotta toukokuussa tapahtumaan voidaan kokoontua sen hetkisten ohjeistusten ja tarpeiden mukaisesti. 

Osastopaikkojen varaaminen vilkastui taas joulukuussa. Näytteilleasettajia on ilmoittautunut mukaan jo yli 130. Sisänäyttelypaikoista on varattu reilut 70 % - hyviä paikkoja löytyy edelleen.

Reippaillaan joulukilot pois ja punaa poskille. Jaksetaan edelleen pitää toisistamme huolta pitämällä etäisyyttä. Näin varmistamme, että toukokuussa voimme tavata toisemme pitkästä aikaa!

Iloisten asioiden vuotta 2021!
 

Aiemmat blogit:

Näyttelypäällikkö tiirailee tonttuja - julkaistu 1.12.2020

Näyttelypäällikkö on kyllästynyt koronaan - julkaistu 30.10.2020

Näyttelypäällikkö iloitsee paikkamyynnin vilkkaudesta - julkaistu 22.9.2020

Näyttelypäällikkö opettelee sietämään epävarmuutta - julkaistu 6.8.2020

Näyttelypäällikön koronakevät - julkaistu 15.6.2020