Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikkö on innoissaan!

Lehvästön värikkyys ja sateen ropina kertovat syksyn saapuneen. Syksyn myötä loppukesän painostavakin epävarmuus koronarajoitusten osalta on vaihtunut näyttelyä edeltäväksi hyörinäksi ja touhuksi. 

On aika lopettaa etäily, rohkaistua tapaamaan tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia turvalliseen tapahtumaan! Me järjestäjät olemme saaneet yhteydenottoja mm. kunnista ja oppilaitoksista: innostusta saapua lokakuussa Turkuun on ilmassa. Tärkeää on, että me jokainen pidämme huolen siitä, että saavumme Yhdyskuntatekniikkaan terveinä – ja mielellään täyden rokotussuojan saaneina.

Korona ei ole ohi. Seuraamme mediaa ja muita tietolähteitä herkeämättä, jotta voimme reagoida tuleviin päätöksiin mahdollisimman sujuvasti. Vielä emme tiedä koronapassin käyttöönoton tai rajoitusten purkamisen yksityiskohtia. Kiinnostuksemme muiden parhaillaan valmisteltavien ja järjestettävien tapahtumien käytännön toteutukseen on suurta. Haluamme tietoomme hyvät käytännöt Yhdyskuntatekniikkaa varten.

Näyttelyn teeman mukaisesti valmisteluissa huomioidaan vastuullisuus. Yhdyskuntatekniikka tulee laskemaan ensimmäistä kertaa tapahtuman CO2-päästöt. Näyttelyssä vastuullisuus tulee näkymään mm. jätehuollossa. Messubussi 100 liikennöi Turun keskustan ja Messukeskuksen välillä tapahtumapäivinä. Sen aikataulut julkaistaan hyvissä ajoin ennen näyttelyä tapahtumasovelluksessa ja nettisivuillamme.

Yhdyskuntatekniikka-tapahtuma alkaa kuukauden kuluttua. Tervetuloa tutustumaan infra-alan parhaiden toimijoiden tarjontaan, turvallisesti! 
 

Aiemmat blogit:

Näyttelypäällikkö alkaa olla kärsimätön - julkaistu 4.8.2021

Näyttelypäällikkö ideoi sormet mullassa - julkaistu 15.6.2021

Näyttelypäällikkö pohtii vastuullisuutta ennen pihatöihin rientämistä - julkaistu 12.5.2021

Näyttelypäällikkö havahtuu keväiseen ropinaan - julkaistu 6.4.2021

Näyttely siirretään, näyttelypäällikkö hengähtää – ja valmistelut jatkuvat - julkaistu 22.1.2021

Näyttelypäällikkö tähyää kohti valoisampaa aikaa - julkaistu 5.1.2021

Näyttelypäällikkö tiirailee tonttuja - julkaistu 1.12.2020

Näyttelypäällikkö on kyllästynyt koronaan - julkaistu 30.10.2020

Näyttelypäällikkö iloitsee paikkamyynnin vilkkaudesta - julkaistu 22.9.2020

Näyttelypäällikkö opettelee sietämään epävarmuutta - julkaistu 6.8.2020

Näyttelypäällikön koronakevät - julkaistu 15.6.2020