11.5.2017 16.27

YT17 uutuustuotteet on valittu

YT17 -näyttelyssä järjestettiin ensimmäistä kertaa uutuustuotekilpailu. Siihen osallistui 29 näytteilleasettajaa.

Kilpailussa jaetaan kaksi palkintoa:

1) YT17 uutuustuote, jonka valitsivat Jyväskylän kaupungininsinööri Veli-Jussi Koskinen ja projektipäällikkö Tanja Oksa Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksiköstä.

2) Yleisön suosikkituote, jota näyttelyvieraat ja näytteilleasettajat saivat äänestää ensimmäisenä näyttelypäivänä.

 Voittajat palkittiin torstaina 11.5.2017.

YT17 uutuustuotteeksi valittiin Infrasuunnittelu Oy:n Virtuaalinen Safety Tool. Raati perusteli valintaansa seuraavasti: 

Valitsemamme ratkaisu on aidosti uutta. Se tuo uudenlaisen virtuaalisen tavan lakisääteisen asian hoitamisen tueksi. Ratkaisu on kotimainen, vientiin sopiva. Ratkaisu on valmis. Ratkaisu esiteltiin hyvin sekä kilpailualueella, että osastolla. Pelillistäminen on tätä päivää. Valintamme on Infrasuunnittelu Oy:n Virtuaalien safety tool, Virtugo – Virtuaalinen turvapuisto.

Yleisön suosikkituotteeksi valittiin Pisara / Jyväskylän Energia Oy:n Pisara – Suomen ensimmäinen vesioperaattori. Sen valintaa suosikkituotteeksi perusteltiin mm. seuraavasti: Tuo kaivattua uudistusta koko toimialalle; Uutta Suomessa, hyvin rakennettu konsepti ja virtuaalivideo ensimmäinen lajissaan.

Toiseksi eniten ääniä kilpailussa sai Infrasuunnittelu Oy:n Virtuaalinen Safety Tool. Kolmanneksi eniten ääniä sai kaksi tuotetta: NRG Suomi Oy:n Kaljakaivo ja Ramboll Finland Oy:n Materiaalivirtamalli.

Kaikkiin kilpailutuotteisiin voi tutustua tämän linkin kautta.


Palaa otsikoihinYT17-logo_72dpi_RGB_pysty

JKL_messut_logo_UUSI


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä